Follow by Email

Kongsikan Bersama rakan!

"Bengkel Khas Pecutan Akhir Dan Teknik Menjawab Maths 2013"

SOALAN PEPERIKSAAN SEBENAR MATEMATIK UPSR

Sila Download Kertas Soalan Peperiksaan sebenar UPSR dibawah secara percuma.Cara-cara download klik kanan mouse anda-save target as-save






PERHATIAN!

Untuk Download.
Langkah 1: Klik Kanan Mouse anda
Langkah 2: Klik save target as atau save link as
Langkah 3: Klik Save
 

152 comments:

Anonymous said...

terima kasih cikgu

beuty gulzzzzs said...

sy tdk fahm kenapa sy tidak boleh membuat ltihan math dengan sempurne

Anonymous said...

awak yg bodohlah... org lain boleh dpt, u tak boleh? sah bodoh... tq cikgu rajaei...

Anonymous said...

atikah said...
saya lemah dalam matematik kerana ia amat memeningkan kepala saya.lagi2 shape and space

Anonymous said...

Manusia adalah sebaik2nya ciptaan Allah SWT...
tiada siapa yang dilahirkan bodoh...
yang penting mencari penawar dlm kelemahan diri...itu yg saye sentiasa ingatkan kepada
anak saye...upsr candidate this year...
good luck everyone...

Cikgu Rajaei said...

Cikgu sentiasa mendoakan kejayaan kamu semua..harap bersabar yer.internet agak perlahan sekarang..Cikgu sedang sedaya upay tengah uploadkan file2 dan nota2 untuk smeua pengunjung amik nanti.

kamenriderhikari said...

kat mane nak cari soalan UPSR tahun 2008 dan 2009

Anonymous said...

saya inginkan soalan ramalan mathematics untuk 2010...coz saya nak buat ulangkaji untuk semntara tunggu 80 keatas hari lagi untuk UPSR....

hanis said...

salam saya nak sangat solan upsr tahun ni...please tolong laaa baggi ok.ramaln pun takper

Cikgu Rajaei said...

ADik hanis !

Soalan UPSR tahun ni 2010 ker???haha mana lah ada sayang..kalau ada pun mana leh bagi..nanti kenan tangkaplah..xpe kalau adik nak berjaya senang je..download semua soalan y cikgu bagi kat atas.dan jagn lupa buat dan kaji.buat ulang2..tak payah beli buku lain pun xpA.belive me ok..

Anonymous said...

soalan pelajaran lain takda mcm sains ke bm ke

Anonymous said...

cikgu rajaei, saya hargai usaha cikgu.. bkn senang nak buat laman yg best mcm ni..
tq cikgu,,


dr 1c1ikgu madir

Anonymous said...

cikgu..ada x soalan peperiksaan sebenar 2008???cikgu sy kater soalan tu mirip dgn solan gempur UPSR...??

Anonymous said...

CIKGU, ADA TAK KOLEKSI SOALAN PEPERIKSAAN SEBENAR BAGI SEMUA MATA PELAJARAN UNTUK UPSR? SAYA CUMA DAPATI CUMA ADA MATA PELAJARAN MATEMATIK SAHAJA, BAGAIMANA PULA MATA PELAJARAN YANG LAIN SEPERTI BM, BI & SAINS? TOLONGLAH DAPATKAN CIKGU!!!

Anonymous said...

Cikgu boleh bagi klu untuk jawab
kertas UPSR

nuruliman said...

salam, cikgu ade x koleksi soalan ramalan upsr tahun 2010...serta skema jawapannya sekali....harap dapat dipertimbangkan...terima kasih

Anonymous said...

usaha yang bagus untuk dikongsi bersama. BRAVO!

Anonymous said...

thank

Anonymous said...

AH.SEMUANYA SUSAH,MAFCA MANA NAK BUAT!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

usaha nak kena ado.......... <3

Anonymous said...

soaln mat blh thn yg plng sye x ske vlme adu nk pch kple otk nk mmkenye susa2........

Anonymous said...

ckgu saya baru sahaje semalam habis jawab soalan upsr...tp skrg ni saya terlalu risau...apa yg patut saya buat untuk menghilangkan rasa risau saya ni?

Anonymous said...

terima kasih byk2 cikgu..harap dpt masukkan soaln2 thn2 berikutnya..& juga subjek lain..

Anonymous said...

mne kertas soalan matematik????!!!!

Anonymous said...

knapa krtas soalan ramalan math x di tnjukkan ....
mcm mna mau tau nie .. ???

Anonymous said...

TERIMA KSIH CKGU

FARIHA SAID said...

TERRIMA KASIH CIKGU SKAJ KERANA MENGAJAR SAYA DENGAN HATI YANG TULUS IKHLAS
SAYA BERJANJI AKAN MEMBERI SEPENUH PRHATIAN KEPADA GURU YANG MENGAJAR SAYA. :)

Anonymous said...

Terima kasih kepada ssiapa yng post soalan2 nhe..Calon UPSR,semoga berjaya..Amin.Ingatlah bahawa kejayaan bergantung pada diri sendiri sama ada kamu ingin mencapainya atau tidak.

permata said...

hello..tq sbb sye dh rti sikit2 mt...Good luck thun6..

cyinthia said...

cye pon bolee reti ckit2..=]

Anonymous said...

math senang je x pe yang susah ialah bi denagn sains

Anonymous said...

memang

intan...................(terbaek wok.) said...

syer sker belajar math...........(sempurna)

intany................. said...

ckg,ader x soalan yg soalannyer nk hpr smer ngan soln upsr........

intan. said...

thanks permata..............

sherrry said...

i'm so sad because the upsr examination is now near

Anonymous said...

dlm mtqpelqjqrqn syq yg pling lemqh mqth....huhu....mcm mnq nie....

Anonymous said...

Eh saya dapat 5A dalam UPSR PADA TAHUN 2009

shira surgeon said...

cikgu,apa agaknya soalan UPSR yang bakal keluar nanti yek???

Anonymous said...

Thank You.I dah dapat 5A.

Anonymous said...

Saya pun nak tanya soalan sama seperti Shira Suregoen.

Anonymous said...

CIKGU TLG BGI SOALAN RAMALAN UPSR 2011

Cikgu R said...

Adik2 boleh dapatkan Soalan Ramalan UPSR 2011 disini ya

http://www.maths-catch.com/math-catch2011/RAMALANupsr2011download/UPSR%20Gempur%20Set%201.pdf

Anonymous said...

Thank you sebab I dah berjaya.

Anonymous said...

muslim all babi

Anonymous said...

diamla u,kata muslim babi......u orang yang babi

Anonymous said...

I hebat dlm mt tau..... I dapat 100% tau tray upsr

Anonymous said...

saya dapat 95 je

Anonymous said...

i harap....i dpt 5A lepas dh dpt buat soalan2 nie......

dieyana said...

sy pon x leh wat latihn math sempurna gak.x pernh dapt A pon just sekali jew tu pon cukup2 makan(80%):(
bodoh kan sye.

dieyana said...

sape nak berkongsi pendapt call 0133379278

Anonymous said...

K.

Anonymous said...

tkut karana nk upsr kejap. blum study gi

Anonymous said...

ermmmmmmmmmmm.takotnyer.................sbb,upsr lagi 5 hari jer,,,,,,,,,,,,,,,,takotnyer.............................................

Anonymous said...

tolong doa kan dapat 5A beacuse UPSR 5hari lagi

Anonymous said...

macam mana ni ilike upsr saya akan dapat 5A punyer

Anonymous said...

hahaha!!!good question....i like it very much!!!

Rebecca Christy said...

hei,nak tahu upsr tahun ni mirip dgn upsr 2006 dan 2007

Anonymous said...

excited nyer..

Anonymous said...

bagus lah Math Catch

Anonymous said...

Saya harap Math Catch ini terus maju.Chaiyo2
Doakan saya supaya lulus UPSR yer.....

Anonymous said...

yo!harapx2 semua UPSR saya lulus terutamnya maths...harapx2 lah dapat mencapai apa yang saya target...PEACE ^__^...

mahayufiz said...

sye rasa gembira untuk menjawab upsr....

Anonymous said...

esok upsr..aku nk score 100% kat semua paper... =)

Anonymous said...

esok upsr matematik,,god luck semua!!! hope u guys get 5a

Mia said...

Hye

amirah99 said...

do the best for your exam..
i wish good luck for you all..
alhamdullillah soalan pper II mt sng td

mye'a capital M said...

salam.. arini upsr ..sy bgitu takowd mnghdapi upsr cikgu

Anonymous said...

senangnya mt2 tadi:)

mye'a capital M said...

nervest arrr ...td jwb soaln plink mnakowtkan

Anonymous said...

bru abis jwb soalan2 UPSR..

syasya said...

SAYA NK LULUS.SYA NK DAPAT 5A................

Anonymous said...

saya sker matematik

Anonymous said...

5A UPSR MAN TOP

Anonymous said...

soalan 2011 bm penulisan bocor arhh!!!! yay!!

Anonymous said...

best nya belajar dengan rakan2x dan guru2x aq nak dapat no 1 dalam keputusan saya tahun ini

Anonymous said...

(15 SEPTEMBER 2011)bi pgie tdie bhagian C mmng sng sngt r ,,ade solan bocor...muruid s.k.m pda thon 2011 mmng b'tuah r..

Anonymous said...

CHERRY CRISTINE SAID....

BM PENULISAN SGT SUSAH LEBIH-LEBIH LAGI DLM BAHAGIAN A DAN B TAPI SAYA BOLEH BUAT .

Anonymous said...

ooooooooooooo

Anonymous said...

sya harap sapax2,yg akan menghadapi upsr harap berjaya...

Anonymous said...

terima kasih guru..

Anonymous said...

terima kasih cikgu

Anonymous said...

HARAP UPSR DAPAT 5A

Anonymous said...

eeeeeeeeeeee mening nya kepala saya.......
upsr tahu beharap senang ??????????????????

Anonymous said...

hohoho,saya minat sangat math.dpt latihan math je terus cerah mata.

Story Of March said...

Assalamualaikum cikgu ,, cikgu ada tak soalan Ramalan UPSR tahun 2010 ? :D . harap dapat bantu saalm . kalau dpt terus saja balas ke blog saya . terima kasih . ini link blog saya = http://storyofmarch.blogspot.com/

- assalamualaikum -

Anonymous said...

setahu aq m/p bm, sn ngan math yang senang. nape kate susah??? bi pun aq bleh buat cume kadang2 ada juga aq dapt B+. fikir boleh..... mestilah kita boleh buat. :)

Anonymous said...

tak susah sangat kalau tumpukan perhatian semasa guru mengajar....

Anonymous said...

memanglahhhhh....

Anonymous said...

memei...

Anonymous said...

x de ke soalan UPSR sebnar 2011 ???
klau ad tlong ckap ....

USHBUN MUSTAWIYYUN said...

Saya suka math kerana ianya seronok

NuR SYahIRah said...

tahun ini saya target untuk mendapat 5A kami semua akan membanggakan SK Bumbong Lima dan gembirakan cikgu cikgu yg telah mengajar kami semua sejak kami dr darjah 1 sehinggalah kami tahun 6 ini.dan x lupa juga kepada ibu bapa yg telah mendidik kami dari sejak kecil lagi sehingga kami dewasa ini.and satu lagi x lupa juga solat jangan tinggal setiap pagi bangun solat tahjut ye and SElAMaT BeRJaya UNTUk mendapat 5A cemerlang AMiN....aMin....AMiN....Ya rOBbal aLamin

Ninie Kamarudin said...

cikgu... boleh tak saya nak dapatkan soalan UPSR 2010.. kenapa tak de yek?? nak sangat.. tq..

Anonymous said...

mana nak cari contoh kertas solan upsr tahun 2012 ni?????????????????!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

[saya nak target 5a tahun ni lah...............,,,,,,,,,,,,'''''''''']

Anonymous said...

(math ialah 100% PALING BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iman said...

saya nak tahun 2012 punya

Anonymous said...

cikgoo... bley x nk kertas ramalan UPSR 2012 punye... tq

Anonymous said...

Thnx Ya ! , Thun ni nk UPSR ! Thnx .. Klu ade Teknik menjawab soalan , Tolong post kn Ye ..

Anonymous said...

?????????:)

Anonymous said...

cikgu mana soalan upsr?? saya x faham la laman ni.

nurul ain said...

cikgu boleh x saya dapatkan soalan upsr tahun 4 2012.

Anonymous said...

bapak susah.

Anonymous said...

babi

Anonymous said...

soalan upsr 2011 math xde ke?

Biar Jemari Berbicara... said...

Cikgu.. boleh uploadkan soalan sebenar 2011 ..tq.

Maths Catch said...

Insyllah UPSR 2010 dan 2011 akan diuploadkan sebelum 31.3.2012 ni ya.insyllah

Pistachio Atin said...

YES!!! sye nk kertas soaln UPSR thun 2011...
yeye...

Anonymous said...

bestnyeeee..maths.......

Anonymous said...

lega,sebab ubb 1 saye dpt A maths..(:

Anonymous said...

Cikgu.......saya berharap sangat agar dapat ditambah koleksi soalan sebenar Maths UPSR 2010 dan 2011.
Terimakasih.

ardzulna said...

Soalan 2010 dan 2012 plz. sebagaimana yg dijanjikan akan diuploadkan before 31.3.2012

Anonymous said...

doakan saya agar dpt A dlm peperiksaan math dlmpenggal thn ni..
tolong bagi soalan math thn ini..

Anonymous said...

cikgu...mana soalan 2010 dan 2011? dah upload ke?
Tak de pun......
harap sangat cikgu tolonglah saya....

I LoVe , BeCaUsE i MiSs YoU ! said...

saya hrap saye dpt mmbuat soalan mathematik

Anonymous said...

cikgu saye nak tanya kenape dalam kelas kita boleh jawab tapi bila peperiksaan tak tau nak buat ape???

Mohamad Azim said...

saya harap saya dapat A dlm patapelajaran matematik

Anonymous said...

Doakan saya 5A dalam upsr 2012

Kavi@12man said...

UPSR....Semua subjek boleh dapat 'A' tapi dalam pelajaran maths tak boleh.... doakan saya untuk mendapat 5A dalam UPSR! TQ...

Anonymous said...

saya nak tau cmne nk jwb soalan ni

Hailfie Chelsea said...

macam mane nk download soalan MT??

Anonymous said...

doakan sye dapat 5A

pelita elfitri said...

owh it is hard.... its'k i will keep trying... i will
not giveup.... although it's hard.... sow anyone is sincerely care please pray for me.. those who fail math don't giveup... keep trying ur best.... those don't giveup you will be perfect..in ur math the end of my word is good luck to the UPSR candidates 2012...

ainur najiha said...

thank....adepun solan2006 ngan 2007 ..... doakan saye semoga dapat yg terbaik....

AnakHarimauMalaya said...

takot upsr dah dekat dah essssssssssssss..]

mohd.alfian shah said...

hrap hraplah dapat 5A upsr
kawen kawen dpat A mats,aq jak tak dpat A huhuhuhu..............................

Ahivn Nair said...
This comment has been removed by the author.
nanda roslan said...

cikgu kenapa saya susah sangat nak phm math .......

Anonymous said...

saya harap cikgu boleh mendoakan SK PENGKALAN TENTERA dapat kejayaan yang cermelang dari generasi ke genarasi .

HAMBA ALLAH said...

SAYA NK MATH UPSR SY DPT A+ AND SY WANT PAPER LAEN PUN DPT A+ JGK..........I WANT TO GET 5A UPSR 2012!!!!!!INSYALLAH....SAPE2 YG BACA TLG DOAKAN SY AND STUDENTS SRI KIBLAH DAPT JWAB SOALAN2 YG BAKAL KELUAR NNT AND CAN GET 5A,STUDENTS SRI KIBLAH JUST 40 PUPILS JER....JUST 6 DAYS..

nurin said...

Matematik ialah mata pelajaran plg senang.sy prnh skor 100%.I think Mathematics is not a killer subject.

salander said...

trbaik

Anonymous said...

soalan yang cikgu bagi ni memang best...terima kasih cikgu

Anonymous said...

saya tak pasti dapat a dlm bmk dan math...

Anonymous said...

cikgu,mcm mana sy nak pastkan jawapn matematik 1 sy btl,sbab kdng2 kan,sy rasa sangat keliru dengan jawapANYA

Anonymous said...

Saya berharap agar murid tahun 6 daripada SK Tunku Abdul Malik mendapat keputusan yang cemerlang.Bye.

Anonymous said...

hi.Saya Lavanesvary Ame Archana Chandran. GOODLUCK for your exam & results.BYE.From Lavnes or Archu nickname.

Anonymous said...

insyallah lepas

azim said...

dah dapat bayangan 5A ni.member-member dah call

dalam kehidupan kita said...

ada untuk tahun 4 tak ??????

Punithan Ramachandram said...

Smart A - Online E-Learning > www.smarta.my

comel said...

mintak soalan upsr thn ni

si manis said...

cikgu,sy nk tnya,knapa ckgu x dptkn soalan yg laen seperti bi,bm n sc..yg sy nmpk cuma mt aje..n then satu lg...sy nk contoh soalan tahun
niey bleyh cikgu.............pleaze:).................

NORA ATIKAH said...

Thanks teachers for teaching us

Huskar(Sacred Warrior) said...

mana soalannya???

Anonymous said...

ajar saya math boleh.....

Anonymous said...

saya ni kurang belajar math

Anonymous said...

Anak-anak yang tersayang.. kalau ada sesiapa yang nak kan tips mudah sifir boleh email terus kepada cikgu.. email cikgu lah68_ripen@yahoo.com.sg. Insya-Allah nanti cikgu kirimkan ke emaill masing-masing... Matematik itu mudah sebenarnya..

Anonymous said...

Upsr sepulu hr lg...mmm...nea bru dpt 3A cm mna nk dpt 5A lak...blajaq masi smpat lar...baca 2 nota tgk ketas2 ujian yg kta da bt pas2 bt corection lar kan,,,,,,. God luck er....sy doakan kmu smua.

anis sofea said...

saya ni lemah dalam matematik ,peperiksaan yg lepas saya dpt B DARIPADA -BDK LMH MATEMATIK-

nurul said...

cikgu soalan UPSR tahun berbntk ape ye?????????

Post a Comment

Sila Berikan Komen Anda Disini

Letak Iklan anda disini RM50 sebulan.1 Kekosongan sahaja lagi

BENGKEL PECUTAN AWAL 2012

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates