Kertas Soalan Ramalan Matematik UPSR 2010 sedia didownload

Salam Ceria Untuk pengunjung sekalian.

Disebabkan anda bersusah payah berkunjung ke blog cikgu ni ,maka harini cikgu berbesar hati untuk memberikan satu hadiah percuma untuk anda semua.Mudahan-mudahan usaha yang kecil ini mendapat barakah dari ilahi...amin

Jika anda membaca info ini melalui emel sila klik link ini

>>>>>>>>>>> http://mathgayapos.blogspot.com

ke blog cikgu untuk mendownload Kertas Soalan Ramalan Matematik UPSR 2010 ini secara percuma

Berikut Cikgu tunjukkan kan sedikit beberapa sedutan kenapa anda perlu mendownload kertas soalan ini.cepat-cepat ya jangan sampai cikgu berubah fikiran untuk membuangkanya kembali.eheh.



1-Muka Hadapan Kertas Soalan Ramalan Gempur Siri 1 2010





2-Isi Kandungan Kertas Soalan Ramalan Gempur Siri 1 2010 Paper 1



2-Muka Hadapan Kertas Soalan Ramalan Gempur Siri 1 2010 Paper 2


2-Isi Kandungan Kertas Soalan Ramalan Gempur Siri 1 2010 Paper 2



Setiap soalan dibekalkan analisis soalan-soalan peperiksaan sebenar terdahulu,dan jawapan juga dibekalkan untuk kedua-dua kertas.

Sila Download disini
http://www.4shared.com/document/KM0TchbS/Soalan_Ramalan_Edisi_Gempur_UP.html


Cikgu Rajaei,
http://mathgayapos.blogspot.com



Apa pendapat anda dengan soalan ini????

7 comments:

  1. najwa11/6/10

    cikgu sy nak jugak...

    ReplyDelete
  2. Adik Najwa..amik jerla.free tu..download jer..

    ReplyDelete
  3. Anonymous22/6/10

    cikgu terima kasih

    nik

    ReplyDelete
  4. Anonymous2/7/10

    tg cikgu harap anak saya dpt improve mate nya....

    ReplyDelete
  5. Anonymous4/7/10

    hm,boleh x tnjk formula math yg mdh dikuti n dplajri utk soaln math pmr kerts 2?plizz....

    ReplyDelete
  6. Anonymous15/7/10

    huhu

    ReplyDelete
  7. Anonymous10/8/12

    boleh x tolong ajar ttg surface area.saya kurang fhm ttg tjk tuuuu

    ReplyDelete

Sila Berikan Komen Anda Disini

Letak Iklan anda disini RM50 sebulan.1 Kekosongan sahaja lagi