Siapa Kata Cikgu Buta It?


Salam nak kongsi sedikit dengan anda..Harini ada seorang student tanya "Eh cikgu,semlm sy buka facebook,ada nampak cikgu.cikgu pun ada facebook ker?"



Dalam hati saya eh budak ni ingat cikgu buta it ker??Cikgu harini pun sudah ada facebook lah,twitter blog website dan macam2 lagi.walaupun amat sibuk,banyak tugasan dalam dan luar pembelajaran,tetapi ilmu it tetap tidak diabaikan.Saya percaya dan yakin semua guru-guru menyedari tentang kepentingan lmu it ini.Cuma kepada yang diluar sana berikan sedikit masa untuk guru-guru belajar ilmu it dan mudah-mudahan ilmu tersebut boleh dimanfaatkan kepada generasi akan datang nanti...







Apa pandangan anda cikgu sekarang ni buta it ker??Cikgu sekolah anda macam mana?hehe
:d

No comments:

Post a Comment

Sila Berikan Komen Anda Disini

Letak Iklan anda disini RM50 sebulan.1 Kekosongan sahaja lagi