[MATHS PMR] 9 set Soalan SBP+Kedah 2011 untuk ANDA

Salam raja

Apa khabar raja sekarang?
Selamat Hari Raya Aildilfitry MC ucapkan


Bukan pasal raya yang MC ingin ceritkan
dengan raja..

MC sebenarnya nak tanya khabar berkenaan
persediaan anak raja untuk
menghadapi PMR tak lama lagi

Percaya tak masa hanya tinggal 26 hari
sahaja lagi.
.ADakah raja
sudahpun mersai bahangnya?



Lihat Dibawah

PEPERIKSAAN UMUM 2011
UPSR: 5 hari lagi
PMR: 26 hari lagi<-----
SPM: 67 hari lagi
STAM: 34 hari lagi
STPM: 74 hari lagi

Cepat sungguh masa berlalu bukan?


Untuk kali ini MC nak bantu raja
membuat persediaan dengan lebih baik lagi
untuk anak-anak raja..

sebelum itu dibawah merupakan cadangan MC
untuk anak-anak raja


Cadangan MC

1-##JANGAN ULANGKAJI IKUT BAB

Jangan biarkan anak raja membuat ulangkaji
mengikut bab lagi.BERHENTILAH cara Ini!!.

2-##BUAT SOALAN BERTARAF PEPERIKSAAN

Minta anak raja membuat soalan Bertaraf
Peperiksaan mengikut format sebenar ada kertas 1
dan kertas 2 mengikut masa yang ditetapkan.

3-##KAJI KESALAHAN DAN BAIKI

Bantu anak raja menyemak jawapan bagi
soalan peperiksaan yang dibuat tadi.PASTIKAN
anak raja mengkaji kembali yang mana
soalan yang SALAH dengan melihat jawapan.
*Percayalah Tiada lagi teknik yang lebih baik dari
ini untuk mengulangkaji matematik dan lain-lain
subjek disaat sebegini.*
MC gunakan "Istilah- KAJI kesalahan dan baiki."


4-##MANFAATKAN SOALAN BERTARAF PEPERIKSAAN

Disebabkan terlalu ramai ibubapa yang hantar sms
,telefon dan hantar email mahukan MC bantu untuk
dapatkan soalan untuk subjek yang lain,maka hari ini
MC berbesar hati nak berikan pada raja
Ianya adalah ekslusif untuk raja dan semua
subcriber MC sahaja.

raja tak perlu lagi nak mencari.MC dah
Kumpulkan Soalan dan skema jawapanya sekali.

9 SET Soalan Percubaan Sekolah Berasrama Penuh (SBP)

PMR 2011

· PERCUBAAN Bahasa Inggeris+skema [SBP] PMR 2011.pdf

· PERCUBAAN Bahasa Melayu+skema [SBP] PMR 2011.pdf

· PERCUBAAN Geografi+skema [SBP] PMR 2011.pdf

· PERCUBAAN Kemahiran Hidup (Ekonomi Rumah Tangga)+skema [SBP] PMR 2011.pdf

· PERCUBAAN Kemahiran Hidup (Kemahiran Teknikal)+skema [SBP] PMR 2011.pdf

· PERCUBAAN Matematik+skema [SBP] PMR 2011.pdf

· PERCUBAAN Sains+skema [SBP] PMR 2011.pdf

· PERCUBAAN Sejarah+skema [SBP] PMR 2011.pdf

· PERCUBAAN Pendidikan Islam+skema [SBP] PMR 2011.pdf

======================================================
PERCUBAAN NEGERI [KEDAH] PMR 2011
======================================================

PERCUBAAN Bahasa Inggeris+skema [KEDAH] PMR 2011.pdf
PERCUBAAN Bahasa Melayu+skema [KEDAH] PMR 2011.pdf
PERCUBAAN Maths+skema [KEDAH] PMR 2011.pdf

Semua soalan ini disertakan dengan skema jawapanya

sekali.ianya ekslusif untuk raja sahaja.

Untuk DOWNLOAD

Langkah 1 : Klik KANAN MOUSE raja pada mana2

link warna biru diatas

Langkah 2 : Sila Pilih Save Target as atau Save link as

Langkah 3 : Barulah klik save

JANGAN!

Jangan klik 2 kali pada link diatas.biasanya tak

dapat buka jika internet connection anda adalah

perlahan atau kurang baik.


Sumber DARI FACEBOOK--> Lihat Disini

4 comments:

  1. Anonymous25/9/11

    Terima kasih c0z kongsi slip peperiksaan tersebut. :)

    ReplyDelete
  2. Anonymous25/9/11

    dan kalau boleh,post erk lagi subjek lain mcm Sains/Sejarah/Geografi/KHB P&K/Pendidikan Islam.

    ReplyDelete
  3. Anonymous25/9/11

    Anonymous said...
    dan kalau boleh,post erk lagi subjek lain mcm Sains/Sejarah/Geografi/KHB P&K/Pendidikan Islam.

    25/9/11

    Maaf,ade kesilapan.hehe,xnmpk pulak ade kat atas tu adew link lagi,hehe minta maaf

    ReplyDelete
  4. wahh..thank u cikgu :D

    ReplyDelete

Sila Berikan Komen Anda Disini

Letak Iklan anda disini RM50 sebulan.1 Kekosongan sahaja lagi